Μαραθώνιος Κρήτης 2024

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 2024

A) Η AEGEAN προσφέρει:
1) Ως έπαθλα δύο (2) εισιτήρια μετ’ επιστροφής οικονομικής θέσης, για οποιαδήποτε διαδρομή του δικτύου εσωτερικού ή εξωτερικού της AEGEAN ή της Olympic Air, στον 1 ο Νικητή και στην 1 η Νικήτρια του αγώνα των 42χλμ του Μαραθωνίου Κρήτης 2024.
2) Ένα (1) εισιτήριο μετ’ επιστροφής οικονομικής θέσης, για οποιαδήποτε διαδρομή του δικτύου εσωτερικού ή εξωτερικού της AEGEAN ή της Olympic Air, στον 1 ο Νικητή και στην 1 η Νικήτρια των αγώνων των 10χλμ και 5χλμ του Μαραθωνίου Κρήτης 2024.
3) Σε όλους τους δρομείς 30% έκπτωση σε εισιτήρια μετ’ επιστροφής από οποιοδήποτε προορισμό προς Κρήτη σε όλους τους δημοσιευμένους ναύλους της οικονομικής θέσης, για τις ανάγκες μετακίνησης των δρομέων και συνοδών τους, στους αγώνες του Μαραθωνίου Κρήτης 2024.
(Βλέπετε σχετική ανάρτηση στο σάϊτ Crete-Marathon.gr στην ένδειξη ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ (ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ)
B) Η ΑΝΕΚ LINES προσφέρει 50% έκπτωση, στην γραμμή προς και από Σούδα (εκτός lux και μονόκλινες) σε άτομα ή αυτοκίνητα ανάλογα με τη διαθεσιμότητα από 10/4 έως 20/4/2024, χρησιμοποιώντας των κωδικό ORDER NO: 24/211/050/AKL, με την επίδειξη ή αποστολή του αποδεικτικού εγγραφής των σε οποιοδήποτε αγώνα του Μαραθωνίου Κρήτης 2024.
Για κρατήσεις στο τηλ. 2104197400 ή στο email: booking@anek.gr.
Γ) Το ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ – ΡΕΘΥΜΝΟΥ προσφέρει 50% έκπτωση μετ’ επιστροφής από Ηράκλειο – Ρέθυμνο από 11/4 έως 16/4/2024 σε όλους τους δρομείς σε οποιοδήποτε αγώνα του Μαραθωνίου Κρήτης 2024, με την επίδειξη του αποδεικτικού εγγραφής των.
Δ) Το ΕΘΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ».
1) Προσφέρει σε όλους τους αθλητές των αγώνων του Μαραθωνίου Κρήτης 2024, μειωμένη είσοδο (2 ευρώ ανά άτομο) στην Οικία – Μουσείο του Ελευθερίου Βενιζέλου στη Χαλέπα Χανίων με την επίδειξη του αποδεικτικού εγγραφής των.
2) Στους τρεις πρώτους-τες νικητές-τριες του Μαραθωνίου, των 10χλμ και 5χλμ, του Μαραθωνίου Κρήτης 2024, προσφέρει βιβλία (με τη συνοπτική βιογραφία) του Ελευθερίου Βενιζέλου.
Ε) Το ξενοδοχείο ΚΥΔΩΝ προσφέρει στον στον 1 ο Νικητή και στην 1 η Νικήτρια του αγώνα του αγώνα των 42χλμ του Μαραθωνίου Κρήτης 2024, από ένα voucher για 3 διανυκτερεύσεις σε ένα δίκλινο δωμάτιο με πρωινό (για διαμονή το 2024 – βάσει διαθεσιμότητας).
ΣΤ) Ειδικές τιμές για τον Μαραθωνίου Κρήτης 2024, έχουν τα ξενοδοχεία: KYDON – ELEXIS – XALEPA.
(Βλέπετε σχετική ανάρτηση στο σάϊτ Crete-Marathon.gr στην ένδειξη ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ (ΔΙΑΜΟΝΗ).

SPONSORS

Μεγάλος Χορηγός

Επίσημοι Χορηγοί Ακτοπλοΐκών Μετακινήσεων

ANEK LINES

Επίσημοι Χορηγοί Αεροπορικών Μετακινήσεων

Επίσημος Χορηγός Φιλοξενίας

Kydon Hotel

Επίσημοι Χορηγοί

Αστικό ΚΤΕΛ Χανίων
Allianz
Dryfit.gr
ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ
TEMENIA
γλυκοΠαγίδα
Orsero
Amstel Free Lemon
KTEL Χανίων Ρεθύμνου
ABEA
ΒΙΟΧΥΜ
Xristodoulakis - Antoniou
Kalitsounas

Θεσμικοί Υποστηρικτές

Υποστηρικτές

Γρυφάκης Σχολή Οδηγών
Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων
Ναυαγοσωστική Χανίων
Συνδέσμος Τουριστικών Γραφείων Δυτικής Κρήτης
IRun Magazine
1Η ΜΑΛ
Auto Mavridakis
ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΑΒΡΙΛΑΚΗ
SAMARIA HOTEL
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ
Έπιπλα Νταουντάκη
Ερυθρός Σταυρός
PALLAS
Αρμένης Μαχαίρια
SAILING CLUB CHANIA
EN KIPO

Επίσημοι Προμηθευτές

Χορηγοί Επικοινωνίας

Hania News
SPORT24
ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ 101.5
Kriti24