Με την έγκριση

ΣΕΓΑΣ

Υπό την αιγίδα

ΕΟΤ

Μεγάλος Χορηγός

ΣΑΜΑΡΙΑ

Η ΕΤ.ΑΝ.ΑΠ. Α.Ε. (ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΑ) ιδρύθηκε με πρωτοβουλία του μακαριστού αρχιεπισκόπου Σελίνου και Κισσάμου Ειρηναίου Γαλανάκη το 1978 ως πολυμετοχική εταιρεία και άρχισε να λειτουργεί το 1980. Μια πολυμετοχική εταιρεία λαϊκής βάσης, η ΕΤΑΝΑΠ εμφιαλώνει και διαθέτει το νερό SAMARIA από τις πηγές Στύλου στα Χανιά Κρήτης.

Η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του επενδυτικού της προγράμματος είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια εμφιάλωσης νερού στην Ελλάδα. Tα τελευταία χρόνια, η ETANAΠ έχει κάνει σημαντικές επενδύσεις στον τεχνολογικό εξοπλισμό και στις κτιριακές εγκαταστάσεις αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες της και αυξάνοντας την παραγωγή και τα σημεία πώλησης στην Ελλάδα. Από το 2005 λειτουργεί υποκατάστημα στην Αθήνα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Το 2010 ολοκληρώθηκε επένδυση ύψους 6.250.000€ με την εγκατάσταση δυο υπερσύγχρονων γραμμών παραγωγής.

Η Εταιρεία, εκτός από την παραγωγή εμφιαλωμένου νερού, δραστηριοποιείται από το 2010 και στον τομέα της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με την εγκατάσταση δυο φωτοβολταϊκών πάρκων σε ιδιόκτητες εκτάσεις.

Επίσημοι Χορηγοί Ακτοπλοΐκών Μετακινήσεων

ANEK LINES

Η δραστηριοποίηση της ΑΝΕΚ στον χώρο της επιβατηγού ναυτιλίας ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 1970 με τη δρομολόγηση του πρώτου πλοίου της, του αλησμόνητου «ΚΥΔΩΝ», στη γραμμή Πειραιά – Χανιά. Από τότε μέχρι σήμερα η εξέλιξή της είναι εντυπωσιακή.

Ο μεγάλος και σύγχρονος στόλος της, σήμερα περιλαμβάνει 9 ιδιόκτητα πλοία, ελληνικού νηολογίου, τα οποία είναι πιστοποιημένα με τα Διεθνή Συστήματα Ασφάλειας και Ποιότητας ISM & ISPS Systems, ΙSO & HACCP αντίστοιχα. Διοικείται από 15μελες συμβούλιο και απασχολεί κατά μέσο όρο 900 άτομα σε πληρώματα & Διοικητικές Υπηρεσίες ξηράς. Η έδρα της είναι στα Χανιά, σε ιδιόκτητα υπερσύγχρονα γραφεία, τα οποία διαθέτουν μεγάλο συνεδριακό κέντρο με δυνατότητα φιλοξενίας 500 ατόμων.

Από το Δεκέμβριο του 1998, με την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, διασφάλισε την ανοδική της πορεία και συνέχισε να επενδύει στην ανάπτυξή της, στη βελτίωση του στόλου της και αναβάθμιση των υπηρεσιών της. Αξιοποιώντας τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις στο ναυτιλιακό χώρο, διεύρυνε το εμπορικό της δίκτυο, αύξησε τους προορισμούς, δημιούργησε νέες δρομολογιακές γραμμές, και με εύστοχες στρατηγικές marketing, αυξάνει διαρκώς την αξία στο συνολικό δυναμικό της και το μεγάλο δίκτυο πωλήσεων και πρακτορείων που την αντιπροσωπεύουν, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

BLUE STAR FERRIES

Η Blue Star Ferries, η εταιρεία η οποία άλλαξε τα δεδομένα στο θαλάσσιο ταξίδι στον ευρύτερο χώρο του Αιγαίου και ταξιδεύει με συνέπεια χειμώνα-καλοκαίρι στα νησιά των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων, του Β.Α. Αιγαίου και την Κρήτη με σύγχρονα επιβατηγά-οχηματαγωγά πλοία, συνδέοντας τα νησιά με την Ηπειρωτική Ελλάδα αλλά και μεταξύ τους καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, η Blue Star Ferries συμβάλει δυναμικά στην ανάπτυξη του τουρισμού και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της νησιωτικής Ελλάδας.

Η Blue Star Ferries, μέλος της Attica Group σας ταξιδεύει με τον πιο σύγχρονο στόλο του Αιγαίου στα μοναδικά ελληνικά νησιά παρέχοντάς σας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Επίσημοι Χορηγοί Αεροπορικών Μετακινήσεων

Aegean Airlines

Επίσημοι Χορηγοί Εσωτερικών Μετακινήσεων

ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ

Το Αστικό ΚΤΕΛ Χανίων διαθέτει ένα στόλο από 41 λεωφορεία εξυπηρετώντας την πόλη των Χανίων και όλες τις περαστικές περιοχές που ανήκουν στον Δήμο Χανίων.

ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ-ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Ο στόλος της εταιρείας περιλαμβάνει κατά σχεδόν 100% καινούρια, σύγχρονης τεχνολογίας λεωφορεία κατασκευής 2005 – 2009.

Το ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις των καιρών, έχει προχωρήσει σε σημαντική βελτίωση της οργάνωσης των υπηρεσιών του με ανθρώπινο δυναμικό, σύγχρονο εξοπλισμό και με ανανέωση του στόλου του με νέας τεχνολογίας λεωφορεία, με μοναδικό σκοπό να προσφέρει στο επιβατικό κοινό ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση αλλά και οικονομία στο ταξίδι του.

Επίσημη Τράπεζα

Τράπεζα Χανίων

Επίσημος Ασφαλιστικός Φορέας

Ευρωπαϊκη Πίστη

Επίσημος Χορηγός Φιλοξενίας

ΚΥΔΩΝ HOTEL

Το ζεστό και φιλόξενο ξενοδοχείο μας, σας περιμένει στα Χανιά, στο κέντρο της πόλης στην πλατεία της ιστορικής αγοράς. Ένα ξενοδοχείο σύμβολο της γνήσιας κρητικής φιλοξενίας και το πρώτο που κτίστηκε στην πόλη το 1968. Το ξενοδοχείο Κύδων είναι συνώνυμο με την υψηλή και ζεστή φιλοξενία.
Η ξεχωριστή του τοποθεσία στην καρδιά της πόλης των Χανίων καθιερώνει το Κύδων ως τον μοναδικό προορισμό όλο το χρόνο! Το ξενοδοχείο Κύδων προσφέρει όλες τις σύγχρονες παροχές και παρέχει ένα υψηλό επίπεδο φιλοξενίας και υπηρεσίες για όσους ταξιδεύουν για δουλειά ή αναψυχή. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο πιο κεντρικό και προνομιακό σημείο της πόλης και προσφέρει μια καθηλωτική θέα της αγοράς, της παλιάς πόλης, του Βενετσιάνικου λιμανιού, του Κρητικού πελάγους και των Λευκών Ορέων.

Επίσημοι Χορηγοί

ΜΟΒΙΑΚ

ΣΥΝΚΑ

Spiroulina Platensis

Αθητάκη Εξοπλισμοί

ΔΕΔΙΣΑ

ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ

Θεσμικοί Υποστηρικτές

AHEPA

Η AHEPA  είναι μία από τις παλαιότερες, μεγαλύτερες, και ανεξάρτητες οργανώσεις, αφοσιωμένη στην ανάδειξη και προαγωγή των ελληνικών θέσεων και ζητημάτων σε ολόκληρο τον κόσμο. Με περισσότερα από 40.000 μέλη στην ευρύτερη οικογένειά της, η AHEPA έχει συνεισφέρει με τη συγκέντρωση πολυάριθμων δωρεών στην υποστήριξη της ιατρικής έρευνας, στην αρωγή – βοήθεια για εύρεση εργασίας στις Η.Π.Α. και στο εξωτερικό, καθώς και σε προγράμματα μαθητικών υποτροφιών. Ο Ελληνισμός, η φιλανθρωπία και η κοινωνική ευθύνη αποτελούν ισχυρούς άξονες δράσης της AHEPA.

Η ανακούφιση πληγέντων από φυσικές καταστροφές, η συγκέντρωση χρημάτων για την εξάλειψη απειλητικών για τη ζωή ασθενειών, και οι σημαντικές οικονομικές παρεμβάσεις σε τοπικό επίπεδο, έχουν φέρει την AHEPA στην πρώτη γραμμή των δράσεων υπέρ της κοινωνίας.

Μέσω των προγραμμάτων εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας και των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει, η AHEPA συνεχίζει να συσπειρώνει τις Ελληνικές Κοινότητες όπου γης και να αποτελεί ένα συνεκτικό παράγοντα της ομογένειας.  Η Ελλάδα είναι η Περιφέρεια 25 και ανήκει στην περιοχή 10 της Ευρώπης.  Σήμερα στην Ελλάδα λειτουργούν 44 τμήματα με περισσότερα από 1.100 μέλη.

V-Strom Greek Riders Χανίων

Varadero Cretan Maniacs

Αδελφότητα Μικρασιατών Ν. Χανίων

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΙΛΩΝ ΝΙΚΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ

Ε.Α.Κ. Χανίων

Ένωσης Πνευματικών Δημιουργών Χανίων

Λέσχης Κλασσικής Μοτοσυκλέτας Χανίων

Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης

Ορίζοντας

Επίσημοι Προμηθευτές

Sound Projects

ΜΟΝΤΕΡΝΟ

Το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής-catering Μοντέρνο με ιδρυτή τον Ορέστη Ταμπακόπουλο, ξεκίνησε τις δραστηριότητες του το 1947, με στόχο να προσφέρει στην Χανιώτικη αγορά γλυκά & παγωτά άριστης ποιότητας & εξαιρετικής γεύσης.

Σήμερα, 73 χρόνια μετά, τα ζαχαροπλαστεία Μοντέρνο, κινούμενα στα πλαίσια της ίδιας φιλοσοφίας, εξελίσσουν καθημερινά τη ζαχαροπλαστική χρησιμοποιώντας άριστη ποιότητα, αξεπέραστες γεύσεις, αγνές φυσικές πρώτες ύλες, μοναδικές συνταγές. Επενδύοντας, συνεχώς, στον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό & εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της, η επιχείρηση Μοντέρνο έχει δημιουργήσει μια σύγχρονη μονάδα για να εξυπηρετεί ταχύτατα, αποτελεσματικά αλλά κυρίως, ανθρώπινα & φιλικά τους πελάτες της. Όλα τα προϊόντα (γλυκά, τούρτες, παγωτά, σφολιατοειδή, σοκολάτες & είδη catering) παρασκευάζονται από αυστηρά ελεγμένες πρώτες ύλες, με τις πιο ασφαλείς συνθήκες καθαριότητας & υγιεινής.

Delish

PagoExpress Ευσταθίου

Dole

Χορηγοί Επικοινωνίας

ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΚΡΗΤΗ TV

Χανιώτικα Νέα

Athlitiko.gr

Νέα Κρήτη

FlashNews.gr

MirrorSports.gr

Parakritika.gr

ZARPA News

NEAKRITI.gr

RunningNews.gr

ΔΡΟΜΟΣ FM 105.4

D-Code 96.2

Δίκτυο FM 91.5

ΕΡΑ Sport 101.8

Έρως 105 FM

Γαύδος FM 88.8

Max FM 100.2

TOP FM 106.5

Radio 98.4

ΑΝΤ1 Δυτικής Κρήτης

Ράδιο Μαρτυρία

SportEvent.gr

Ράδιο Ριζίτες

Ράδιο Παλαιόχωρα

Υποστηρικτές

ACS Courier

ALFIX Μανουσάκης

Antonis Bike Shop

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑΚΗ Α.Ε