Αnek Lines & Blue Star Ferries

Οι Επίσημοι Χορηγοί Ακτοπλοϊκών Μετακινήσεων Αnek Lines & Blue Star Ferries προσφέρουν 50% έκπτωση σε συμμετέχοντες στον 7 ο Μαραθώνιο Κρήτης 2023 και τους συνοδούς τους που θα ταξιδέψουν από τις 2 έως τις 13 Μαΐου 2023. Διαθέσιμη θα είναι και έκπτωση 50% στη μεταφορά των ΙΧ.
Δεδομένου ότι η παραπάνω εκπτώσεις αφορούν περιορισμένο αριθμό ατόμων και ΙΧ
θα πρέπει να προβείτε έγκαιρα στην εγγραφή σας στον Μαραθώνιο Κρήτης 2023. Η έκπτωση ισχύει για τους συμμετέχοντες και τα συνοδευτικά τους πρόσωπα στο δρομολόγιο από Πειραιά προς Χανιά και από Χανιά προς Πειραιά.
Οι ενδιαφερόμενοι θα λαμβάνουν τον κωδικό κράτησης έπειτα από επικοινωνία με το Γραφείο Μαραθωνίου και κατόπιν θα πρέπει να απευθύνονται έγκαιρα στο Κεντρικό Πρακτορείο της ΑΝΕΚ, στο τηλ. 210 4197400 και στο e-mail: booking@anek.gr για κράτηση και έκδοση των εισιτηρίων.
Για την έκπτωση είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η προσκόμιση αποδεικτικού εγγραφής στον 7ο Μαραθώνιο Κρήτης.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2821 405253.

https://www.anek.gr/
https://www.bluestarferries.com/

Aegean

Aegean

Η κορυφαία εταιρεία αεροπορικών μεταφορών, συμμετέχοντας ως χορηγός αεροπορικών μετακινήσεων στον 7ο Μαραθώνιο Κρήτης, που διεξάγεται την Κυριακή 7 Μαΐου 2023, προσφέρει:

– Εισιτήρια μετ’ επιστροφής, από οποιονδήποτε προορισμό προς Κρήτη με έκπτωση 30% σε όλους τους δημοσιευμένους ναύλους της Οικονομικής Θέσης για τις ανάγκες μετακίνησης των συμμετεχόντων δρομέων και συνοδών τους στον Μαραθώνιο Κρήτης.

– Δύο (2) εισιτήρια μετ’ επιστροφής, Οικονομικής θέσης για οποιαδήποτε διαδρομή του δικτύου εσωτερικού ή εξωτερικού της AEGEAN ή της Olympic Air ως έπαθλο, στον 1ο άνδρα νικητή και στην 1η γυναίκα νικήτρια του αγώνα 42χλμ. Σύνολο 4 εισιτήρια.

– Ένα (1) εισιτήριο μετ’ επιστροφής, Οικονομικής θέσης για οποιαδήποτε διαδρομή του δικτύου εσωτερικού της AEGEAN ή της Olympic Air ως έπαθλο, στον 1ο άνδρα νικητή και στην 1η γυναίκα νικήτρια του αγώνα 10χλμ. Σύνολο 2 εισιτήρια.

– 1 εισιτήριο μετ’ επιστροφής, Οικονομικής θέσης για οποιαδήποτε διαδρομή του δικτύου εσωτερικού της AEGEAN ή της Olympic Air ως έπαθλο, στον 1ο άνδρα νικητή και στην 1η γυναίκα νικήτρια του αγώνα 5χλμ. Σύνολο 2 εισιτήρια.

Η έκδοση των ως άνω εισιτηρίων μετ’ επιστροφής, Οικονομικής Θέσης με ποσοστό έκπτωσης 30% στην κατηγορία ναύλου COMFORT FLEX, θα μπορεί να πραγματοποιηθεί από τις 26.04.23 και έπειτα, αποκλειστικά από το site της AEGEAN AEGEAN AXA:206/2023 σε οποιαδήποτε πτήση υπάρχει διαθεσιμότητα για ταξίδι που θα πραγματοποιηθεί από τις 01.05.23 έως τις 15.05.23. Η διαδικασία έκδοσης εισιτηρίων (1 ενήλικας ανά κωδικό κράτησης), θα γίνεται με την τοποθέτηση του ειδικού εκπτωτικού κωδικού που οι συμμετέχοντες δρομείς θα παραλαμβάνουν από το Γραφείο Μαραθωνίου Κρήτης στο πλαίσιο με την ένδειξη «εκπτωτικός κωδικός», το οποίο εμφανίζεται στο πεδίο «αγορά εισιτηρίων».

https://el.aegeanair.com//

SPONSORS

Με την έγκριση

Υπό την αιγίδα

Μεγάλος Χορηγός

Επίσημοι Χορηγοί Ακτοπλοΐκών Μετακινήσεων

Επίσημοι Χορηγοί Αεροπορικών Μετακινήσεων

Επίσημοι Χορηγοί Εσωτερικών Μετακινήσεων

Επίσημη Τράπεζα

Επίσημος Ασφαλιστικός Φορέας

Επίσημος Χορηγός Φιλοξενίας

Kydon Hotel

Επίσημοι Χορηγοί

ΜΟΒΙΑΚ

Θεσμικοί Υποστηρικτές

Επίσημοι Προμηθευτές

Χορηγοί Επικοινωνίας

Υποστηρικτές