Χαιρετισμός Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη για τον 8ο Μαραθώνιο Κρήτης

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, ως οικοδεσπότης του αγώνα στην πόλη του, σημειώνει σε δήλωσή του: «Για μία ακόμη χρονιά συνεχίζουμε τη μεγάλη αθλητική παράδοση, με τη διοργάνωση που γίνεται θεσμός για την πόλη και την Κρήτη. Είναι η 8 η συνεχή χρονιά του Μαραθωνίου Κρήτης και ο Δήμος Χανίων στηρίζει έμπρακτα και τη φετινή διεξαγωγή του, αποτελώντας περήφανο συνδιοργανωτή.

Είναι πλέον καθιερωμένη αυτή η δράση στη συνείδηση όλων μας, ως ένα από τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα του τόπου, που τιμούν με τη συμμετοχή τους και διαγωνίζονται εκατοντάδες πολίτες, μικροί και μεγάλοι, απ’ όλη την Ελλάδα.

Ακόμα πιο σπουδαίο σημείο αποτελεί η αφιέρωση και του φετινού αθλητικού γεγονότος στη δράση και το έργο του Μακαριστού Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου, Ειρηναίου Γαλανάκη, ενώ πλαισιώνεται από δράσεις που σκοπό έχουν να τιμήσουν γεγονότα και πρόσωπα τα οποία έχουν σφραγίσει την ιστορία του νησιού διαχρονικά.

Όπως κάθε χρόνο, τιμάμε τη βαθιά παράδοση που έχουν τα Χανιά στον αθλητισμό και παρακινούμε όλους όσοι συμμετέχουν να αγωνιστούν με άμιλλα και σεβασμό στον θεσμό που προάγει τα αθλητικά ιδεώδη διεθνώς».

SPONSORS

Μεγάλος Χορηγός

Επίσημοι Χορηγοί Ακτοπλοΐκών Μετακινήσεων

ANEK LINES

Επίσημοι Χορηγοί Αεροπορικών Μετακινήσεων

Επίσημος Χορηγός Φιλοξενίας

Kydon Hotel

Επίσημοι Χορηγοί

KTEL Χανίων Ρεθύμνου

Θεσμικοί Υποστηρικτές

Υποστηρικτές

Γρυφάκης Σχολή Οδηγών
Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων
Ναυαγοσωστική Χανίων
Συνδέσμος Τουριστικών Γραφείων Δυτικής Κρήτης

Επίσημοι Προμηθευτές

Χορηγοί Επικοινωνίας