ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΧΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 2021

Τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους τους συμμετέχοντες και στους διοργανωτές του 5ου Μαραθωνίου Κρήτης απευθύνει ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της Δράσης, κ. Νικόλαος Καλογερής.
Μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης σημειώνει:
«Πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 13 Ιουνίου 2021, ο 5ος Μαραθώνιος Κρήτης, με μεγάλη επιτυχία, παρά τις δύσκολες συνθήκες της φετινής χρονιάς λόγω της πανδημίας και της αβεβαιότητας που επικρατούσε.

Η μεγάλη αθλητική διοργάνωση αποτελεί σημαντική αξία για τον τόπο μας. Είναι αφιερωμένη σε μία κορυφαία μορφή των Χανίων, τον Μακαριστό Μητροπολίτη Ειρηναίο Γαλανάκη, που σφράγισε με την παρουσία του και το έργο του τα Χανιά μας, τιμά ταυτόχρονα με τον δρόμο των 10 χλμ.,τη Μνήμη του αείμνηστου σμηναγού Κώστα Ηλιάκη, ενώ η μαζική συμμετοχή που απαιτεί καλλιεργεί το πνεύμα της ομαδικότητας και της αλληλεγγύης, καθώς και την ευγενή άμιλλα μεταξύ των συμμετεχόντων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους 1.500 Πολίτες, όλων των ηλικιών, που τηρώντας ευλαβικά τα μέτρα προστασίας από την covid – 19, συμμετείχαν στο κορυφαίο αυτό γεγονός που φιλοξενούν κάθε χρόνο τα όμορφα Χανιά μας.Ευχαριστίες επίσης, σε όλουςτους Φορείς και όλους τους Συντελεστές που μόχθησαν για την υλοποίηση του Μαραθωνίου, τους Δήμους: Χανίων, Πλατανιά, Αποκορώνου, Κισάμου, Κανδάνου – Σελίνου, Σφακίων, Γαύδου, το Ε.Β.Ε. Χανίων, τον Πρόεδρο του Ε.Ο.Δ.Υ. κ. Αρκουμανέα, τον Διευθυντή του Κ.Ο.Μ.Υ. κ. Στέφανο Ντουκάκη, τον Ιατρικό Σύλλογο Χανίων, το Τμήμα Τροχαίας Χανίων, το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Χανίων που πρωταγωνίστησε στην όλη διοργάνωση καθώς και τις εθελοντικές οργανώσεις / ομάδες, τους χορηγούς και τους χορηγούς επικοινωνίας που με την συμμετοχή τους συνέβαλλαν καθοριστικά στην πραγματοποίησή του. Να ευχηθούμε η συλλογική αυτή προσπάθεια να σηματοδοτήσει το άλμα προς τα εμπρός που προσδοκούμε για τον τόπο και τους ανθρώπους»

Sponsors

Με την υποστήριξη

Μεγάλος Χορηγός

Επίσημοι Χορηγοί Ακτοπλοΐκών Μετακινήσεων

Επίσημοι Χορηγοί Αεροπορικών Μετακινήσεων

Επίσημοι Χορηγοί Εσωτερικών Μετακινήσεων

Επίσημη Τράπεζα

Επίσημος Ασφαλιστικός Φορέας

Επίσημος Χορηγός Φιλοξενίας

Επίσημοι Χορηγοί

Θεσμικοί Υποστηρικτές

Επίσημοι Προμηθευτές

Χορηγοί Επικοινωνίας

Υποστηρικτές